Bekijk hier uw keuze tussen het duo of trio "The Risings":

AANBIEDING: BOEK DIRECT ONLINE EN ONTVANG 25 EURO KORTING!

 

DUO THE RISINGS TRIO THE RISINGS
   
4 sets 45 min 695, - 4 sets 45 min 895,-
Stijl: Disco, soul, Top 40, Latin, Nederpop Stijl: Zelfde als duo
Speeltijd 4 uur (evt. langer) Speeltijd 4 uur 
Pauzemuziek verzorgd (uw muziek gedraaid!) Pauzemuziek verzorgd

The Risings

De coverband en muziekduo en trio uit Apeldoorn die allround muziek brengt met passie!! 
 
Dit is niet zomaar een duo en trio, dit is een muzikaal trio met een liefde voor muziek en live optreden met als doel mensen een fijne avond te bezorgen! Dit trio zorgt voor kwaliteit en luistert naar uw wensen als bruidspaar of andere feestgelegenheden. Door de jarenlange ervaring die "The Risings" hebben als muzikanten, kunnen zij gemakkelijk inspelen op uw wensen en die van het publiek. Ontdek live muziek opnieuw en party mee met "The Risings"! De coverband uit Apeldoorn is nu te boeken voor een betaalbare prijs. Het trio klinkt door de moderne apparatuur als een complete band. De voordelen zijn dat u kunt genieten van echte live muziek, dus geen DJ die enkel en alleen plaatjes draait, en u hoeft zich geen zorgen te maken over een te grote band vanwege ruimte of speelvolume. Wij beheren de knop en passen ons volume graag aan aan uw wensen. Er kan dus eventueel ook lekker gepraat worden.

Prijs Coverband

Apparatuur
The Risings zullen zorgen voor een geluid en licht installatie tot ongeveer 200 personen. 
 
Een avond vol muziek
Het Duo The Risings brengt u een avond vol muziek met een mix van stijlen (u kiest uw favoriete muziekstijlen) U boekt 4 x een live optreden van een zangduo of 3 x een live optreden.
 
Pauzemuziek
The Risings verzorgen tevens de pauzemuziek. Er draait dus altijd muziek op uw feest. Heeft u zelf een favoriete cd/usb stick? The Risings draaien uw cd graag voor u.
 
Repertoire
In principe spelen The Risings het repertoire wat op deze website staat vermeld. Mocht u een favoriete muziekstijl hebben, dan kunt u dit altijd aangeven. The Risings brengen een breed repertoire voor een breed publiek.
 
Verzoeknummer
Heeft u een favoriet liedje of wilt u een speciaal openingsliedje voor uw openingsdans horen? The Risings studeren uw favoriete liedje graag in.
 
Speeltijd
The Risings treden 4 sets op en zorgen voor een avondvullend optreden. Tussen de speeltijd door kunnen er bijvoorbeeld stukjes gedaan worden of wordt er muziek gedraaid.
 
Heeft u nog vragen, stel deze dan gerust.
 
Prijzen optredens in buitenland op aanvraag.
 
 
 

De kosten voor een coverband variëren vaak. Dit ligt vaak aan het aantal muzikanten, maar ook aan de kwaliteit. Wilt u een een coverband die kwaliteitsmuziek brengt, dan zijn "The Risings" een goede keuze. De band is ruim en makkelijk inzetbaar. Het trio bestaat uit drie muzikanten en heeft niet al te veel podium ruimte nodig. Complete bands hebben vaak meer ruimte nodig en nog een voordeel is, is dat we de volumeknop beheersen. Wat met een drummer erbij vaak toch lastiger is.