Nieuws

Band bruiloft Gelderland

07-11-2018 20:25

Klaar voor een spetterend feest? Op zoek naar een band voor uw feest die niet al te groot is en veel ruimte in neemt? Maar wel kwaliteit biedt en zowel hits van toen als nu speelt? The Risings maken uw feest compleet! Tevens is het geluidsniveau gemakkelijk te bedienen. Geen hard drumgeluid dus en gezellig bijkletsen met uw gasten. Maar ook kan het volume omhoog voor een fantastische dansbeleving! Wat uw wens ook is, alles is bespreekbaar! Tevens is ons duo en trio betaalbaar en bieden we ook nog eens kwaliteit. Kortom de beste keuze voor uw band op uw bruiloft. En pauzemuziek wordt verzorgd met de muziek die u wenst te horen! Dat is toch geweldig! Wees er snel bij! De agenda loopt vol: 06-43058850. Mail: joycerising@live.nl

 

Lees onze laatste recensie:

29-08-2017 14:02

'THE RISINGS MAKEN FEEST COMPLEET'

Op 5 augustus 2017 vierden wij ons 40 jarig huwelijksfeest. Op onze mooie locatie aan het
Wijchense Ven werd een tent geplaatst met mooie inrichting. Alles was tot in de puntjes
verzorgd en een prachtige lasershow viel ons ten deel. Maar wat is een feest zonder goede
muziek …The Risings voldeed als trio aan onze verwachting, vermaakte de gasten met zeer
afwisselende muziek. Joyce & Co…bedankt namens Elly en Theo te Alverna.
Http://www.therisings.nl

 

Merry Christmas!

25-12-2016 19:04

The Risings wensen iedereen een Warme Kerst en een Fantastisch, Muzikaal en Gezond en Liefdevol 2017 toe!

Steven Wenas - Rising lid

17-01-2016 14:57

Sindskort vervangt Steven Wenas onze collega Henk Speulman. Steven Wenas is een rustige muzikale ziel die met gemak en veel plezier allerlei soorten muziek speelt. Steven is geinspireerd door zijn vader Humphrey Wenas (tevens Rising lid) die al jaren optreedt met veel plezier in allerlei bands waarvan 10 jaar samen met Joyce van der Leij. Steven speelt toetsen, gitaar en basgitaar en percussie. Steven is tevens actief in meerdere bands. Steven zingt ook backingvocals bij The Risings. Bij deze man geldt: stille muzikale wateren hebben diepe gronden.

Coverband feesten

29-01-2015 16:16

U zoekt een coverband voor uw feest! Op internet vindt u een ruim aanbod aan coverbands. Welke coverband is nu geschikt voor mijn feest? En misschien zoekt u een coverband uit Gelderland of ergens anders dicht in de buurt. Uiteraard is dit wellicht handig, want een coverband rekent vaak ook reiskosten. Misschien is de prijs van de coverband niet zo belangrijk voor u, maar eerder het repertoire van de band. The Risings is een coverband of muziek trio uit Gelderland die thuis is in vele muziekstijlen. Als coverband spelen we niet alleen vele stijlen muziek, maar doen dit ook nog eens met heel veel plezier en passie. The Risings zijn niet de duurste coverband maar ook niet de goedkoopste. We hebben getracht om een mooie middenweg te vinden om toch kwaliteits muziek te brengen voor een mooie betaalbare prijs. The Risings treden al op vanaf 500 euro als duo. Mocht u meer op zoek zijn naar een coverband, dan zijn The Risings als trio prima geschikt. De zang is van hoge kwaliteit en ook de muziek wordt zorgvuldig gekozen en er worden live instrumenten bespeeld. Uw wensen als klant zijn voor ons zeer belangrijk. Want uw feest is belangrijk voor ons. En onze muziek draagt een best muzikaal steentje bij tijdens de feestavond. We zijn ons hier bewust van en doen elk optreden als coverband ontzettend ons best om een zo mooi mogelijk optreden te verzorgen. Alles is te overleggen. Neem gerust even contact op met onze zangeres Joyce van der Leij. Coverband The Risings treden op in Gelderland maar ook in heel Nederland en of Belgie. Bel: 06-43058850. Muzikale groet, The Risings. 

Bruiloft muziek?

05-01-2015 16:48

Op zoek naar betaalbare en professionele bruiloft muziek? Joyce & Humphrey komen uit Gelderland en verzorgen graag uw bruiloft muziek. Dit bruiloft duo verzorgt al jaren met veel plezier optredens op allerlei soorten feesten en brengt tevens spetterende bruiloft muziek. Wat maakt het duo uniek? Ze zingen en spelen met passie en zijn in hart en nieren muzikanten. Joyce & Humphrey brengen Top 40 hits, soul, disco, rock-n-roll, nederpop & easy listening. Hun zangstemmen en samenzang maakt dit duo uniek en al spelender wijs betrekt dit duo u en uw gasten bij hun optreden. Ervaar de bruiloft muziek van dit unieke zangduo. Naast het live zingen wordt er live gitaar en percussie gespeeld en klinkt dit zangduo als complete band. Wij zien u graag op uw bruiloft! Echter elk ander feest kan ook! Boek Joyce & Humphrey als The Risings!! Top muziek, top muzikanten, top avond! Geen band nodig, boek dit zangduo voor uw bruiloft & de muziek zal spetteren!

Bruiloftmuziek recensies!

12-11-2014 20:25

The Risings hebben al vele optredens verzorgd op allerlei soorten feesten. Lees hieronder onze recensies over onze bruiloftmuziek:

Recensie (Feest 21 september 2012)

Hallo Joyce!

Wat was het een geweldig feest afgelopen vrijdag! Dankzij jullie zat de sfeer er al direct goed in en ik wil jullie daarom nogmaals hartelijk bedanken voor alles!

Liefs Éva Fudala.

=======================================================

Recensie The Risings (Feest 12-6-2012)

Beste Joyce en Humphrey,

Jullie optreden op ons feest was echt geweldig! Echt alleen maar positieve reacties gehoord. Mede dank zij jullie kunnen wij terugkijken op een geweldig feest. Bedankt!

Groetjes,

Harry en Marie-Louise

=======================================================

Recensie The Risings (Feest 14-9-2012)

Goedemorgen Joyce en Humphrey,

Zelfs na 6 weken horen we nog hoe geweldig jullie waren! Mooie stemmen en bovenal perfecte muziekkeuze, wat passend was bij het feest en de mensen!

Nogmaals superbedankt voor deze prachtige aanvulling op ons feest!

Hartelijke groet,

Dennis en Monique

=======================================================

Hoi Joyce (feest 23-11-'11),

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de mooie muziek. We hebben genoten van jullie optreden. Als bijlage tref je een aantal foto's aan van jullie optreden.

Wellicht tot ziens en nogmaals bedankt.

Groeten Lyandra en Jeffrey van Kronenburg.

=======================================================

Hallo leden van de band The Risings,

Via de Google vonden we jullie op het internet, en na het horen van 2 nummers wisten we dat jullie onze band zouden worden op onze trouwdag 29 september 2011.

De contacten via mail en telefoon verliepen leuk en vlot en we konden onze speciale wensen aangeven, wat erg fijn was.

Heel spannend om dit via internet te doen, maar? als we al zorgen hebben gehad over deze manier om een band te zoeken, dan waren die heel erg onterecht. Wat waren jullie goed zeg!

Wij kozen voor de driemans formatie, net een beetje meer band en het was super.  Ook onze gasten waren laaiend enthousiast over jullie en gingen op de dansvloer dan ook helemaal uit hun dak. Onze trouwdag was door jullie optreden helemaal af.

Dank jullie wel voor dit optreden,

Anton & Reinke.

 

 

Joyce Rising geeft ook zangles in Apeldoorn!

15-09-2014 20:31

Rising Voice is nu online! Het nieuwe bedrijf van Joyce Rising.

Check https://www.zangles-apeldoorn.nl. Joyce Rising geeft zangles, verzorgt demo & video opnames. 

The Risings online!

15-09-2014 19:09

Coverband The Risings staan online! Een nieuwe start in 2014! De coverband van Gelderland bomvol ervaring, allround, swingend en passievol.

Boek Trio The Risings voor een swingend feest!

Coverband, muziek bruiloft, bruiloftband Gelderland, Apeldoorn coverband, The Risings.

Bel en informeer voor uw feest: 06-43058850. Joyce van der Leij.