Live muziek feest

 
Op zoek naar goede live muziek voor uw feest? Laat u verrassen door deze unieke coverband (duo of trio) "The Risings"! Drie ervaren muzikanten brengen heerlijke live muziek voor uw feest. Met passie en plezier wordt er voor een kleurrijke muzikale ondersteuning gezorgd. Welk soort feest? The Risings zijn prima inzetbaar voor allerlei soorten feesten. Zij passen hun muziek aan aan uw feest. Ook de kledingstijl wordt naar uw wens aangepast. Of het nu gaat om een bruiloft, diner-dansant, huwelijksceremonie, bedrijfsfeest of verjaardag of 25 jarig huwelijksfeest. "The Risings" treden al jaren op en hebben daardoor jarenlange ervaring opgebouwd en weten wat het inhoudt om voor goede kwalitatieve live muziek te zorgen. Elk feest is anders en daarom springen "The Risings" daar handig op in. Ervaar zelf de passie voor live muziek die zij graag met u en uw gasten willen delen. "The Risings" betrekken u en uw gasten bij hun live optreden en zorgen voor een swingend live optreden. Het trio is geen complete coverband maar dit is ook niet nodig door de moderne techniek. Natuurlijk wordt er live gezongen 

en live gitaar en percussie gespeeld. Er is geen complete grote band nodig voor het creeren van een uniek feest! Handig voor als u niet veel ruimte heeft voor een grote band in de feestzaal. U bespaart tevens kosten. Complete bands kosten vaak duizenden euro's. Professionele bands althans. "The Risings" zijn professioneel en betaalbaar en klein in bezetting. Uniek door hun passie voor muziek en kwaliteit live zang. Boek "The Risings" voor een uniek stukje live muziek voor uw feest! Bel: 06-43058850. Zangeres Joyce. Of mail.

Een DJ of live muziek voor mijn feest?

Tegenwoordig worden er veel DJ's geboekt voor een feest. Dit omdat er veel stijlen muziek makkelijk gedraaid kunnen worden en elk liedje praktisch aangevraagd kan worden. Toch mis je de echte live feel van muzikanten die met hart en ziel live performen. En het mooie is dat je niets hoeft te missen bij "The Risings". The Risings spelen namelijk hun repertoire live met veelal alle meezinghits en in de pauze draait Joyce gewoon de nieuwste hits of uw favoriete cd/liedjes. Daarnaast kost een goeie DJ al snel 600/700 euro en "The Risings" zijn voor dit bedrag al live te boeken met 2 muzikanten en tevens pauzemuziek verzorgd. We overleggen welke pauzemuziek u graag hoort of u heeft zelf een usb stick met uw favoriete muziek. Prachtige combinatie toch? Live muziek en allerlei soorten muziek kunnen gedraaid worden tijdens de pauzes. Rond 895, -boekt u al het trio The Risings wat meer een "band gevoel" geeft. Toch neemt het trio niet veel ruimte in en beheersen we de volume knop en heeft u bijvoorbeeld geen last van een hard drumstel.