Bekijk hieronder onze foto's! Repertoire The Risings.

The Risings..

zijn een professioneel muziektrio die bestaat uit drie enthousiaste muzikanten: Joyce, Humphrey en Steven. The Risings treden al jaren samen met veel plezier op en zij hebben als doel u en uw gasten een spetterende avond te bezorgen. Humphrey & Joyce hebben elkaar leren kennen tijdens een theatertour de 'Country Music Hall of Fame' welke te zien was in alle theaters in Nederland en Belgie. Beide gebruiken Humphrey en Joyce hun stem als instrument aangevuld met Humphrey zijn gitaarspel. Steven is een ware aanvulling met zijn toetsenskills en met zijn zwoele stemgeluid neemt hij iedereen mee in zijn zang en spel.

Het trio zal u overtuigen met hun volle unieke sound! Geniet van professionele live muziek en boek: The Risings! U boekt dan een mooie combinatie van zang, gitaar & toetsen en live percussie en de klank van een gehele live band!

Joyce - Zangeres

Joyce is een zangeres, producer, songwriter met een grote passie voor muziek schrijven en live optreden. Joyce heeft meegedaan als lead-zangeres aan o.a. een grote theatertour in Nederland en Belgie, studeerde in Rotterdam af aan het conservatorium, heeft vele optredens verzorgd op o.a. bedrijfsfeesten en bruiloften. In haar vrije tijd schrijft en produceert ze haar eigen nummers en neemt deze op in de haar homestudio. Joyce zingt graag soul/disco hits en performt het liefst haar eigen nummers. Met haar krachtige stem en performance weet Joyce het publiek bij haar optreden te betrekken en u te laten swingen!

Humphrey - Zanger/gitarist

Humphrey heeft met vele bands opgetreden en is in vele stijlen muziek thuis. Humphrey verzorgde optredens als lead-zanger in theatershows, op bruiloften, bedrijfsfeesten etc. Humphrey is een liefhebber van disco en latin-muziek en is gek op o.a. percussie, mandoline. Humphrey is een echte vakman met een dijk van een stem en treedt met veel enthousiasme op! 

Steven - Zanger/toetsenist

Steven is een veelzijdige muzikant. Naast veel optreden met The Risings is hij ook vaak in de studio bezig met opnames en speelt hij in andere bands. Hij speelt en zingt een veelzijdig repertoire en is o.a. daarom een te gekke aanvulling naast Joyce & Humphrey. Met name als u bijvoorbeeld meer Nederlandstalige muziek wilt horen!