Coverband Apeldoorn

WIE ZIJN THE RISINGS?

Joyce

Joyce is een zangeres en songwriter uit Apeldoorn. Joyce is de oprichster van The Risings. Afgestudeerd aan het conservatorium en nu maakt Joyce dagelijks met veel plezier muziek. In haar studio maakt Joyce eigen muziek en geeft zangles. Joyce heeft opgetreden met meerdere coverbands uit Apeldoorn en in heel Nederland.
 

Humphrey

 Humphrey is een echte vakman en staat z'n mannetje in elke muziekstijl. Humphrey heeft als zanger en gitarist met vele coverbands opgetreden en in theaters gestaan. Humphrey speelt tevens gitaar en percussie. Samen met Joyce treedt hij met veel plezier op op allerlei feesten als duo en trio.
 

Trio uitbreiding met Steven

Als trio met uitbereiding van nog een zanger en toetsenist treden The Risings ook graag op voor als uw voorkeur meer uitgaat naar een coverband. Vanaf heden vervangt Steven Wenas onze oude toetsenist Henk Speulman. Steven is een te gekke aanvulling naast Humphrey en Joyce. Als zoon van Humphrey is Steven opgegroeid met muziek. Steven is muzikaal, speelt percussie, piano en gitaar en zingt. Steven zingt veelal Nederlandstalig, maar kan alle stijlen muziek aan! The Risings houden de formatie graag klein. De kleine formaties zijn voordelig voor u qua prijs en qua ruimte en qua geluidsvolume. Neem gerust even contact op: Tel: 06-43058850.

Nieuws

Bruiloftmuziek recensies!

12-11-2014 20:11

The Risings hebben al vele optredens verzorgd op allerlei soorten feesten. Lees hieronder onze recensies over onze bruiloftmuziek:

Recensie (Feest 21 september 2012)

Hallo Joyce!

Wat was het een geweldig feest afgelopen vrijdag! Dankzij jullie zat de sfeer er al direct goed in en ik wil jullie daarom nogmaals hartelijk bedanken voor alles!

Liefs Éva Fudala.

=======================================================

Recensie The Risings (Feest 12-6-2012)

Beste Joyce en Humphrey,

Jullie optreden op ons feest was echt geweldig! Echt alleen maar positieve reacties gehoord. Mede dank zij jullie kunnen wij terugkijken op een geweldig feest. Bedankt!

Groetjes,

Harry en Marie-Louise

=======================================================

Recensie The Risings (Feest 14-9-2012)

Goedemorgen Joyce en Humphrey,

Zelfs na 6 weken horen we nog hoe geweldig jullie waren! Mooie stemmen en bovenal perfecte muziekkeuze, wat passend was bij het feest en de mensen!

Nogmaals superbedankt voor deze prachtige aanvulling op ons feest!

Hartelijke groet,

Dennis en Monique

=======================================================

Hoi Joyce (feest 23-11-'11),

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de mooie muziek. We hebben genoten van jullie optreden. Als bijlage tref je een aantal foto's aan van jullie optreden.

Wellicht tot ziens en nogmaals bedankt.

Groeten Lyandra en Jeffrey van Kronenburg.

=======================================================

Hallo leden van de band The Risings,

Via de Google vonden we jullie op het internet, en na het horen van 2 nummers wisten we dat jullie onze band zouden worden op onze trouwdag 29 september 2011.

De contacten via mail en telefoon verliepen leuk en vlot en we konden onze speciale wensen aangeven, wat erg fijn was.

Heel spannend om dit via internet te doen, maar? als we al zorgen hebben gehad over deze manier om een band te zoeken, dan waren die heel erg onterecht. Wat waren jullie goed zeg!

Wij kozen voor de driemans formatie, net een beetje meer band en het was super.  Ook onze gasten waren laaiend enthousiast over jullie en gingen op de dansvloer dan ook helemaal uit hun dak. Onze trouwdag was door jullie optreden helemaal af.

Dank jullie wel voor dit optreden,

Anton & Reinke.

 
 

Swingende coverband uit Apeldoorn!

20-09-2014 13:20

Deze nieuwe frisse sensationele coverband is omhoog gerezen en zij heten "The Risings"! Deze coverband uit Apeldoorn speelt het dak van de feestzaal af. Van Top 40 tot Nederlandstalig en Latin, niets is te gek voor The Risings. Met percussie, gitaar en toetsen en live zang klinken zij als complete band. The Risings zijn Joyce Rising, Humphrey Wenas & Henk Speulman. Ja speulman Henk! Henk brengt een heerlijke sfeer met zijn toetsenpartijen en zijn enthousiasme en daarnaast kan hij ook nog een aardig deuntje zingen. Humphrey is een echte vakman en heeft zijn sporen in de muziek ruim verdiend. Humphrey Wenas speelt gitaar, zingt en bespeelt zijn percussie instrumenten op zijn eigenwijze unieke manier. Joyce Rising is rising met haar onderneming "The Risings". Joyce is de oprichtster van coverband The Risings. Tevens speelt Joyce een klein deuntje piano en gitaar en schrijft daarmee tevens haar eigen liedjes (https://www.joycerising.com). Joyce zingt vanuit haar hart en wil de mensen een mooie avond bezorgen. Joyce is een zangeres uit Apeldoorn. Samen met Humphrey en Henk treedt zij met veel plezier al jaren op! Boek The Risings, de coverband uit Apeldoorn voor een uniek en spetterend feest! De coverband speelt niet alleen in Apeldoorn, maar is ook inzetbaar in heel Nederland en daarnaast Duitsland en Belgie.

Coverband uit Apeldoorn nodig voor uw feest? 

The Risings zorgen voor een uniek stukje live muziek. Wat maakt The Risings als coverband zo uniek? Hun passie voor live optreden en hun live zang is van hoge kwaliteit. Tevens spelen The Risings handig in op het publiek en passen zich gemakkelijk aan aan uw wensen. Het geluidsvolume is gemakkelijk te bepalen en de coverband heeft geen grote ruimte nodig in de feestzaal.