Bruiloft muziek

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Jullie trouwdag is een belangrijke dag. En een trouwdag is het waard om echte live muziek voor te boeken. Uw gasten willen graag entertainment en een avond vol heerlijk muziek. The Risings zijn dan ook zeer geschikt om te boek

en als bruiloft muziek. Ook als u bijvoorbeeld al langer samen bent en u uw jubileum viert. The Risings brengen voor ieder wat wils aan muziek. De hits uit de Top 40 maar ook de lekkere disco muziek van toen waar u bijvoorbeeld samen op hebt gedanst. Tevens spelen The Risings wat rustigere muziek of easy listening voor als u bijvoorbeeld even een praatje wilt maken. Bruiloft muziek is er in vele soorten en maten. Wat maakt The Risings uniek? Hun passie, enthousiasme en liefde voor de muziek, maar ook hun gezamelijke doel om u en uw gasten een geweldige avond te bezorgen. De bruiloft muziek die The Risings brengen is niet alleen kwaliteits muziek, maar ook zeer toegankelijk voor een breed publiek. Zowel de jongeren als de ouderen kunnen genieten van verschillende stijlen muziek. En u kunt ook nog aangeven wat u graag zou willen horen als bruiloft muziek. Het is tenslotte uw bruiloft, uw speciale dag!

 

Muziek voor uw bruiloft..

De muziek voor uw bruiloft bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw feest. Daarom is de keuze voor live bruiloft muziek een goede keuze. Muzikanten kunnen namelijk zorgen voor een goede interactie tussen hen en u als publiek. DJ's worden veel geboekt op bruiloften en feesten. Alleen nu is het ook mogelijk om live muzikanten te boeken voor dezelfde kosten. Een goede DJ kost al snel 600 euro. The Risings zijn te boeken voor onder dit bedrag. Hoe kan dit? Omdat we zelf het geluid beheren en dus geen bedrijf hoeven in te huren voor het verzorgen van ons geluid, kunnen we de prijs laag houden. Tevens is er meer actie op het podium, wat er sneller voor zorgt dat het publiek gaat dansen. The Risings als trio brengen een allround repertoire en is daarom perfect om te boeken als bruiloftmuziek. Staat uw liedje bijvoorbeeld niet bij de muziek van The Risings? Mail of bel ons dan even om te vragen of we het liedje kunnen spelen. The Risings hebben in de afgelopen jaren veel optredens verzorgd op allerlei feesten en veel bruiloftmuziek gebracht. The Risings zijn daarom ervaren in het brengen van muziek voor uw bruiloft. Bekijk onze video's en laat u overtuigen. Wij hopen u snel te ontmoeten! 
 

bruiloft muziek, bruiloftband, muziek huwelijk, bruiloft trio, bruiloft coverband.